Werkstuk onderhoud

31 juli 2018
Geplaatst in DigiTand
31 juli 2018 Ronald Janssen

De laatste onderhoudsfunctionaliteit noodzakelijk voordat er aan de orderregistratie en facturatie begonnen kan worden is het werkstuk onderhoud.

Het uiterlijk van het werkstuk onderhoud is grotendeels vertrouwd gebleven, zoals in de afbeelding hiernaast is te zien. Er zijn echter ook veel verbeteringen doorgevoerd. Hieronder een overzicht van enkele van deze verbeteringen:

  • 1 van de meest gehoorde wensen binnen het TASQ systeem is de mogelijkheid om de prijs van het complete werkstuk te zien. Dat is nu mogelijk, niet alleen voor prijskolom 1 maar ook voor alle andere prijskolommen (zie afbeelding linksonder).
  • Buiten de standaard naam kan nu ook een naam voor op de factuur opgegeven worden (zie afbeelding rechtsboven).
  • Wordt er naast de Factuur naam ook een Aangepaste prijs opgegeven dan worden NIET de instructies met hun totaal prijs op de factuur geprint maar alleen de Factuur naam en de Aangepaste prijs. All-in maar dan simpel en doeltreffend. Overigens blijven de “oude” all-in methodes gewoon werken.
  • Een instructie hoeft nu niet meer meerdere keren binnen een werkstuk opgenomen te worden maar het aantal kan direct ingesteld worden. Wilt u voor de naspeurbaarheid iedere instructie apart opnemen (het oude systeem)? Dit werkt gewoon nog.
  • Alle bovenstaande punten werken ook in de klant specifieke werkstukken!

Kortom, meer mogelijkheden, vertrouwd uiterlijk. WIN-WIN!

Zoek, en u zult vinden (deel 3)
Werkstuk overzicht

Opmerking, interesse of vraag?