Eerste release zzpBuddy en Digitand ‘Deel’ functionaliteit

27 september 2018
Geplaatst in DigiTand, zzpBuddy
27 september 2018 Ronald Janssen

Deze keer geen screenshots maar des te meer leesvoer 😉

Intro zzpBuddy

zzpBuddy is een eenvoudig facturatie- en klantenbeheer-systeem. In essentie biedt het soortgelijke functionaliteiten als DigiTand maar dan op een eenvoudiger en simpeler niveau en niet gerelateerd aan tandheelkundige zaken.

zzpBuddy is het programma dat rbojanssen gebruikt voor de eigen administratie. En sinds 2 weken is zzpBuddy ook uit de beta en naar volle tevredenheid geïnstalleerd bij de eerste klanten! Dus kent u nog iemand die een eenvoudig facturatie systeem nodig heeft dan laat hen dit weten! Aan de website wordt momenteel nog gewerkt en deze komt binnenkort beschikbaar. Tot dan stuur een mail naar contact@rbojanssen.com.

Relatie zzpBuddy en DigiTand

Waarom dit nieuws over zzpBuddy? zzpBuddy wordt ontwikkeld, net als DigiTand, gebruik makend van een nieuwe ontwikkeling omgeving (MS Visual Studio) als ook een nieuwe database (MS SQL Server). Omdat zzpBuddy bij lange na niet zo uitgebreid is als DigiTand is het implementeren en testen van nieuwe functionaliteit eenvoudiger en sneller.

Voor DigiTand zijn de print-, mail- en export-mogelijkheden, vanaf nu de ‘deel’ functionaliteiten genoemd, 1 van de belangrijkste zaken. De afgelopen 3 weken is deze functionaliteit toegevoegd aan het programma zzpBuddy ter voorbereiding op de implementatie binnen DigiTand. Na enkele succesvolle tests bij eind gebruikers is de implementatie binnen DigiTand gestart.

Deel mogelijkheden DigiTand

De traditionele manier van printen en verstrekken van de factuur is steeds meer aan het verdwijnen. Mail of zelfs export direct naar de klant worden steeds meer toegepast. Enkele eigenschappen van deze deel functionaliteit staan hieronder.

  • Aanpasbare layouts, ook aan de gebruiker kant
  • Afbeeldingen op de layouts met hoge kwaliteit, zoals logo’s
  • Verschillende layouts instelbaar, print / mail / export, alles van tevoren in te stellen en te gebruiken met 1 druk op de knop.
  • Status: wanneer is een factuur geprint / gemaild / geëxporteerd.
  • Watermerk mogelijk, ter vervanging van voorbedrukt factuur papier
  • Factuur aan klant of t.a.v. Dit wil zeggen dat er 1 klant met verschillende adressen (praktijken) gebruikt kan worden.
  • Alle tabellen (overzichten) kunnen gedeeld worden zoals ze op het scherm staan. Inclusief groeperingen, sorteringen, filters en dergelijk.
  • En dit alles natuurlijk ook klant specifiek!

En natuurlijk nog veel meer. Binnenkort meer informatie!

Werkstuk overzicht
DigiTand site is verhuisd!

Opmerking, interesse of vraag?