DigiTand update juni

5 juni 2020
Geplaatst in DigiTand
5 juni 2020 Ronald Janssen

DigiTand update juni

Nu de meeste TASQ gebruikers zijn overgestapt naar DigiTand en de eerste nieuwe klanten er ook mee werken komt er natuurlijk veel feedback. In deze update is veel van deze feedback verwerkt..

Begeleiding bestaande / nieuwe klanten

De nadruk heeft de afgelopen maanden gelegen op het converteren van bestaande klanten naar DigiTand. De meeste gebruikers zijn ondertussen al succesvol en naar volle tevredenheid overgestapt. Ook zijn er sinds september 2019 diverse nieuwe klanten bijgekomen. Bij de conversie / overstap naar DigiTand hoort natuurlijk ook de nodige begeleiding en support en daarnaast worden voor iedere klant diverse layouts op maat gemaakt!

Bugfixes na feedback

Naar aanleiding van de feedback van klanten zijn ook de eerste optimalisaties doorgevoerd aan DigiTand. De snelheid, betrouwbaarheid en beveiliging is de afgelopen weken sterk verbeterd.

Voorbereiding uitbreiding functionaliteit

Tijdens het verbeteren van de snelheid, betrouwbaarheid en beveiliging zijn ook diverse voorbereiden getroffen om de functionaliteit verder uit te breiden. De komende maanden ligt de nadruk dan ook vooral op het uitbreiden van de functionaliteit van DigiTand.

Houd die update knop de komende week dus in de gaten!

It's all about speed...
Update juli / augustus

Opmerking, interesse of vraag?