DigiTand verleden, heden en toekomst!

8 januari 2020
Geplaatst in DigiTand
8 januari 2020 Ronald Janssen

DigiTand

Verleden – Heden – Toekomst

Reacties

2,5 jaar van ontwikkelen…2,5 jaar schermen maken en hopen dat…2,5 jaar bedenken hoe jullie nu zo snel mogelijk kunnen factureren…2,5 jaar dat niemand iets nieuws ziet…en dan ineens is de dag er…de release van DigiTand…en met dat natuurlijk ook de eerste reacties…spannend!

En….WAUW….de reacties logen er niet om  🙂 . Dankjewel!

DigiTand – ontwikkeld in 2019

In 2019 heeft de focus gelegen op de release van DigiTand. De basis functionaliteiten zijn goed uitgewerkt en verankerd in DigiTand. Dagnota, maandnota en offerte zijn eenvoudig en snel te maken. Correcties? Ook geen probleem.

Uit talloze reacties van klanten blijkt het doel gehaald: het eenvoudig en snel kunnen factureren met het systeem.

DigiTand – ontwikkeling voor 2020

Nu is het tijd voor de leuke dingen! 🙂 DigiTand zal groeien van een facturatie systeem naar volledig registratie systeem en een totaal oplossing voor de tandheelkundige sector. Zie de roadmap voor toekomstige ontwikkelingen (deze wordt regelmatig bijgewerkt). Zie het nieuwsgedeelte voor meer informatie over individuele zaken.

Backup service

Ik heb de afgelopen maanden diverse klanten gesproken over het maken van backups. Hieruit bleek dat er behoefte bestaat aan een backup service. Deze service gaat er dan ook komen. Voor €5.- per maand wordt er wekelijks een (off-site, m.a.w. buitenshuis) backup van al uw DigiTand gegevens gemaakt. Hier zal t.z.t. een nieuwsbrief over gestuurd worden.

Nieuwe klanten

In september 2019 was de eerste officiële release van DigiTand. Het overzetten van TASQ klanten naar DigiTand had (en heeft nog steeds) de prioriteit. Ondanks dat heeft DigiTand sindsdien 4(!) nieuwe gebruikers mogen verwelkomen!

Ideeën? Geef ze door!

Loop je rond met ideeën? Twijfel niet en geef deze door. Gebruik het contact formulier onderaan deze pagina of bel!

 

Voor nu….over en uit, snel weer programmeren. Een gezond, gelukkig, productief en succesvol 2020 gewenst!

Ronald

Fijne feestdagen
It's all about speed...

Opmerking, interesse of vraag?